Sve što vam treba za sigurnu vožnju

Da li je Taxi Petrol pravo rešenje za vas i vaše poslovanje?

Šta možete da dobijete kod nas?

Benzinske stanice

Dvadeset savremeno opremljenih benzinskih stanica na lokacijama u vašoj neposrednoj blizini su mesta gde možete pronaći sve što vam je potrebno za nesmetanu vožnju.

Naši zaposleni su uvek tu za vas da proces točenja goriva učine što jednostavnijim, kako bi vi mogli da putujete i ostvarujete svoje poslove bez stresa.

Osim točenja goriva u sklopu naših pumpi nalaze se i perionice, prodavnice i metanske stanice, a posedujemo i sopstveni vozni park tako da na jednom mestu možete dobiti sve što vam treba za sigurnu vožnju.

Vrste goriva

Prevoz goriva

Naš vozni park od 20 cisterni predstavlja pokretnu mrežu snabdevanja gorivom koja je uvek tu da ispuni vaše potrebe.

Bilo da je reč o domu, kompaniji ili industrijskom postrojenju, pružamo vam mogućnost da gorivo stigne direktno na vašu adresu, čime štedimo vaše vreme i olakšavamo svakodnevne izazove.

Naš tim visoko obučenih profesionalaca garantuje siguran i efikasan transport goriva, tako da je vaše iskustvo s Taxi Petrolom uvek bezbrižno i pouzdano. Uz našu pomoć preuzmite kontrolu nad snabdevanjem gorivom koje sada stiže direktno na vaš prag.

Cisterna

Plinske boce

U našoj punionici plinskih boca dobićete vrhunsku uslugu i praktična rešenja za vaše potrebe. Posebno smo ponosni na uslugu dostave, zahvaljujući kojoj plinske boce sada možete da dobijete direktno na svojoj kućnoj adresi.

Uz kvalitetnu uslugu vaše celokupno iskustvo biće jednostavno i bez stresa. Zahvaljujući našem timu koji je posvećen pružanju efikasne usluge dostave možete da se fokusirate na ono što je važno, dok se mi brinemo o vašem snabdevanju plinskim bocama.

Poverite nam vaše potrebe za plinskim bocama i uživajte u praktičnoj i pouzdanoj dostavi koju nudimo direktno do vašeg praga.

Prodavnice

Prodavnica

Dobrodošli u prodavnice smeštene unutar naših pumpi gde vas očekuje, ne samo brzo i efikasno snabdevanje gorivom, već i bogat asortiman proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Naša pažljivo odabrana ponuda uključuje esencijalne proizvode poput ADBlue i raznovrsne palete visokokvalitetnih motornih ulja.

Uživajte u raznovrsnosti našeg asortimana i istražite proizvode koji će poboljšati performanse vašeg vozila. Uverite se u praktičnost kupovine na našim pumpama koje su više od običnih benzinskih stanica - to su mesta na kojima brinemo o vašem putovanju.

Perionice automobila

Perionica automobila

Naše perionice automobila se nalaze na pumpama u Kikindi i Vrnjačkoj Banji, tako da se na jednom mestu možete snabdeti gorivom i ostvariti brigu o vašem automobilu.

Zahvaljujući najsavremenijoj opremi koja garantuje temeljno i efikasno čišćenje i stručnom osoblju koje brine o svakom detalju, vaše vozilo će zablistati, a vi ćete doživeti osvežavajuće iskustvo čistoće.

Poverite nam brigu o vašem vozilu, posetite naše perionice u Kikindi i Vrnjačkoj Banji i doživite vrhunski standard u održavanju vašeg automobila.